Alegerea corectă a țevilor hidraulice

Principalele criterii de clasificare a țevilor hidraulice sunt: materialele din care sunt confecționate și utilitatea lor. Nevoia de țevi hidraulice este mare deoarece alimentarea cu apă și canalizarea sunt aspecte care țin de civilizație și au cuprins deopotrivă mediul citadin și universul rural.

Avem nevoie de țevi pentru canalizare, instalații termice, alimentarea cu apă caldă sau rece și eliminarea apei reziduuale. Dacă pentru eliminarea apei reziduuale se acceptă o țeavă robustă, cunoscută ca fiind nocivă pentru sănătate, în cazul alimentării cu lichidul vital nu se poate face acest compromis.
Oricât ar fi de rezistente în timp, țevile de azbest și de plumb au ieșit din uz din cauza toxicității lor și a ratei crescute a mortalității pe care o generau.

Nici țevile de plastic, deși sunt la modă, nu reprezintă alegerea inteligentă fiindcă:
-sunt ușoare, dar au o durată de viață scurtă
-se topesc la foc și la temperaturi ridicate
-crapă la îngheț
-au rezistență mică la presiune puternică.
O investiție sigură atât în sănătatea familiei, cât și în bunăstarea acesteia se dovedește alegerea țevilor hidraulice de oțel sau de inox.

Acestea sunt rigide și robuste, cu o durată de viață de 40 de ani. Parker Store vine în întâmpinarea nevoii consumatorilor de prese hidraulice calibrate din inox și oțel, însoțite de conectorii necesari întrebuințării acestora, la prețuri avantajoase având în vedere raportul calitate-preț.
Tețile sunt calibrate confort dorinței clienților, cel mai mic diametru fiind de 6 mm, de asemenea grosimea peretelui se stabilește în funcție de presiunea de lucru.

La cerere se realizează și îndoiri după cererile clientului. Adresa fizică a distribuitorului este: Str. Vasile Lucaciu nr 162, Loc. Baia Mare, Jud. Maramureș, iar datele virtuale de contact: office@ph-t.ro ; parkerstorebaiamare@gmail.com. Comenzile și consilierea se pot face telefonic, la următoarele numere: : 0262-214.202, 0728.302.267, 0731.599.296, 0731.599.297.
Se asigură service, garanție și postgaranție la produsele achiziționate.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS