BlackBerry câștigă teren în fața competiției

Dacă în ultimii ani BlackBerry a încetat să mai prezinte interes anul acesta compania Canadiană pare să aibă o a doua viață prin BlackBerry 10. Astfel, dacă anul trecut din utilizatorii de BlackBerry care intenționau să achiziționeze un nou smartphone în următoarele 6 luni 30% alegeau un alt terminal BlackBerry anul acesta procentul a crescut la 34%. În schimb iPhone- ul pierde teren față de competiție interesul față de terminalele Apple scăzând drastic de la 31% anul trecut la 17% anul acesta. Cea mai mare creștere o înregistrează SAMSUNG, interesul față de telefoanele sud coreenilor a urcat de la 12% la 31%.

Aceste statistici se simt și la buzunarul companiilor intenția de a cumpăra un iPhone scăzând la jumătate față de anul trecut aprox. 7%. Încă o dată este confimat faptul că iPhone- ul nu mai este în trend. Acest lucru se poate datora și prețurilor mari practicate de companiile de telefonie ce vând acest telefon. Un exemplu clar este chiar țara noastră unde produsele Apple sunt mai scumpe ca oriunde în Europa, dacă în Marea Britanie la un abonament de aprox. 40 EURO iPhone 5 este gratis la noi costă în jur de 350 EURO.

Publicitate: Cauti un serviciu de payroll outsourcing alege serviciile de software HRP.

Publicitate: Cel mai bun pret pentru mobila la comanda.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS