SmartTV – ul a devenit cu adevărat inteligent

SmartTV -ul nu mai este o necunoscută pentru nimeni însă puțini știu că aceste televzioare sunt pe cale de a deveni și mai inteligente cu Android TV. Sony, Sharp și Phillips vor lansa pe piață modele cu noua platformă de la Google și specificații ce vor face TV- ul tău cu adevărat inteligent.

Google a anunțat interfețe de Android cu totul noi pentru telefoane, smartwatch, mașini și televizoare. Android TV cred că va fi cea mai uzuală versiune a sistemului de operare lansat în 2008 de motorul de căutare. Ca un teleizor să ruleze Android TV va avea nevoie 2GB RAM, 8 GB memorie internă, bluetooth, wi-fi iar Google recomandă dezvolatorilor să includă și un microfon. Aceste specificații vor transforma Smart TV- ul clasic într- un TV cu adevărat inteligent și nu unul care doar încerca să imite anumite funcții de pe telefoane și tablete.

Android TV este cel mai versatil și oferă cea mai completă experiență pentru un SmartTV.

Android TV este cel mai versatil și oferă cea mai completă experiență pentru un SmartTV.

Începând cu noile generații TV- ul va fi cu adevărat  entertainment center și va putea în mod inteligent să îți ofere informațiile necesare mai rapid și mai bine structurat. Mai mult, notificările de pe telefon sau tabletă vor putea apărea pe ecran sau vei putea să joci orice joc de pe PC prin streaming live. Cu toate că pentru ultima categorie vă recomand un SteamBox despre care voi vorbi în următoarele articole. Dar dacă vrei să vezi diferența care o va face Android TV atunci poți încerca un LG cu WebOS care va oferi cam aceeași funcționalitate.  Însă dacă vrei cu adevărat o experiență de neegalat pe un SmartTV poți aștepta până în 2015 când vei putea vedea puterea Android TV în televizoarele de la Sony, Sharp și Phillips.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS