Cum va arăta iPhone 5

Mai este puţin până la lansarea oficială a noului terminal de la Apple şi mulţi se întreabă de acum despre ce va aduce nou în materie de design acesta. În continuare veţi găsi o compilaţie despre zvonurile ce înconjoară această lansare.


Iată că ultimele zvonuri care circulă indică spre un iPhone 4S. Şi anume să urmeze calea luată de iPhone 3Gs care a avut acelaşi design ca precursorul 3G dar performanţe îmbunătăţite. Ceea ce este sigur este că noul iPhone va avea un chip A5 cu care acum este dotat iPad.

Nu sunt un fan al iPhone 4 care mi se pare că are un design grosolan şi învechit care a afectat şi performanţele telefonului în ceea ce priveşte semnalul. Cu toţii ştim că Apple a fost forţată să ofere bumperegratuite pentru a elimina această problemă.

Eu vreau un iPhone 5 care să aibă un design similar cu cel de mai jos, o memorie mai mare, o cameră de cel puţin 8 Mpx şi renunţarea la butonul Home. Voi ce vă doriţi ?

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS