De ce sa invatam limba engleza?

Daca in mediul de invatamant public limba engleza ramane una dintre limbile straine ce se preda si in momentul de fata, in mediul privat oferta este foarte variata. Cu toate acestea limba engleza ramane ce-a mai atractiva limba straina pe care putem sa o invatam. Acest lucru se datoreaza avantajelor pe care ti le ofera cunoasterea limbii engleze. In cazul in care consideri ca invatarea acestei limbi nu mai este de actualitate, mai ales in conditiile politice in care ne aflam la nivel international, iata care sunt din punctul meu de vedere doar cateva dintre motivele pentru care eu recomand cursuri engleza copii:

– Mediul online reprezinta pentru multi dintre noi o parte importanta din viata noastra pentru ca prin intermediul acestui mediu ne putem imbogati cunostintele indiferent de domeniul de activitate de care suntem interesati. Pentru a putea face acest lucru este nevoie de cunoasterea limbii engleze avand in vedere ca foarte multe informatii se gasesc doar in aceasta limba.

– Daca in trecut era foarte greu sa calatoresti in afara tarii, in momentul de fata acest lucru reprezinta o banalitate. Cunoasterea limbii engleze cu siguranta ca faciliteaza integrarea intr-o tara straina ori ofera informatiile de care avem nevoie in momentul in care doar ne aflam in vizita intr-o alta tara.

– Globalizarea incepe sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult si pe piata locurilor de munca din tara noastra motiv pentru care cunoasterea unei limbi straine devine incet dar sigur o necesitate pentru cei care doresc sa aiba un loc de munca mai bine platit. Chiar daca si alte limbi straine sunt cunoscute la nivel international, limba engleza este ce-a mai cunoscuta limba la nivel international motiv pentru care stapanirea acestei limbi straine cu siguranta va avea un cuvant greu de spus in gasirea unui loc de munca mai bine platit.

– Nu doar din punct de vedere financiar este utila cunoasterea limbii engleze ci si din punct de vedere a stimei de sine. Aceasta cu siguranta ca va fi mult mai mare in momentul in care limba engleza va fi asimilata deoarece ofera un atu fata de persoanele care nu cunosc aceasta limba.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS