De se alegem iluminatul LED?

Banda cu LED constituie solutia ideala atat pentru utilizarea in decoratiunile interioare, cat si exterioare.

In momentul cand comandati o banda led, trebuie sa fiti atenti la urmatoarele caraceristici: cate led-uri sunt pe banda, modelul led-urilor luminozitatea benzilor, culoarea benzii LED, puterea LED-urilor de pe banda, protectia la umiditate si tipul de alimentare.

Iluminatul practic cu LED-uri este excelent pentru montarea pe pereti, precum si pe pervazuri. Alte posibilitati de economisire a energiei, cu LED-uri de interior, sunt pentru ramele ferestrelor si tavanele suspendate. Iluminarea indirecta cu LED-uri fac camerele sa para mai mari, creand o atmosfera calda, placuta.

Desi costul initial de achizitie era putin mai mare in comparatie cu lampile conventionale,acum cativa ani, intre timp au devenit mai accesibile pentru ca acestea au o durabilitate ridicata si eficienta energetica. Becurile LED pot opera pana la 50.000 de ore si folosesc cu pana la 75% mai putina energie decat becurile incandescente obisnuite sau decat cele ergonomice.

Avantajul LED-urilor, in principal, este flexibilitatea. Diodele pot emite diferite spectre de lumina la diferite intensitati, in plus, ele sunt bune pentru a se potrivi in orice concept de design, nu numai in conceptele moderne, dar si in design-ul clasic.

Si acum vine intrebarea: de unde pot cumpara banda cu leduri?

Magazinul online LEDIA.ro  este locul unde vei gasi cea mai mare diversitate de modele pentru banda cu leduri, astfel incat sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine spatiului unde urmeaza sa fie folosit. Banda cu leduri este unul dintre cele mai vandute produse de iluminat pe baza de led si foarte versatila in folosire.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS