Tipuri imprimare tricouri

Articolele vestimentare cu imprimeuri se afla in mare trend in momentul de fata, dovada fiind faptul ca nu exista in garderoba cel putin un articol vestimentar cu imprimeu. Aceasta tendinta a condus la aparitia unui numar din ce in ce mai mare de firme care ofera servicii de imprimare. Avand in vedere acest lucru in continuarea acestui articol voi prezenta cele mai importante tipuri de imprimare existente in momentul de fata pe piata astfel incat in momentul in care doresti sa apelezi la acest serviciu sa stii exact ce vrei. Deoarece vara se apropie sunt sigur ca cererea pentru imprimare tricouri va creste asa ca trebuie sa stim dinainte ce vrem, nu-i asa?

Printarea digitala reprezinta fara nici un fel de indoiala una dintre cele mai bune metode de imprimare daca nu chiar ce-a mai buna metoda de imprimare utilizata in momentul de fata pe piata de profil. Acest lucru se datoreaza echipamentelor si materialelor de ultima generatie ce sunt utilizate in timpul imprimarii.

Datorita acestor lucruri, atat culorile imprimate cat si imaginile ori mesajele imprimante sunt foarte bune din punct de vedere a rezolutiei. Ca si dezavantaje, amintesc timpul mare de procesare precum si timpul mare necesar uscarii imprimarii. Avand in vedere aceste doua dezavantaje, in cazul in care ai nevoie foarte repede de imprimarea unui produs, nu este o idee prea buna sa apelezi la aceasta metoda de imprimare chiar daca este una dintre cele mai bune metode de imprimare de pe piata de profil.

Transferul termic reprezinta o solutie foarte buna de imprimare la care poti apela atunci cand vrei sa imprimi un lucru mai ales in conditiile in care ai de imprimat ceva ce nu utilizeaza mai multe de 2-3 culori. In cazul in care ai nevoie de mai multe culori atunci calitatea imprimarii va avea de suferit.

Serigrafia reprezinta ultima metoda de imprimare pe care o prezint in cadrul acestui articol. Chiar daca este una dintre cele mai vechi metode de imprimare acest lucru nu inseamna ca nu este foarte utila in momentul in care ai nevoie de un serviciu de imprimare. Datorita faptului ca serigrafia s-a adaptat tehnologiei actuale, este o metoda de imprimare care ofera rezultate foarte bune atat din punct de vedere a calitatii imprimarii cat si din punct de vedere al timpului de imprimare.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS