Top 5 jocuri pe care trebuie să le joci în 2013

Anul 2013 se aproprie de jumătate și după ce a trecut un E3 peste noi și două evenimente de presă, la care au fost anunțate consolele next-gen, se anunță o cuntinuare cu multe jocuri pe care vrem să punem mâna. Însă din toate acestea cele de mai jos sunt jocurile pe care orice gamer ar trebui să le aibă în palmares.

Ryse: Son of Rome
5. RYSE: Son of Rome

Este un titlu pe care mulți îl așteptam de anul trecut și ocupă locul 5 numai din cauza faptului că este un exclusiv pentru Xbox One. În RYSE vei impersona un general roman pe numele Marius Titus și vei lua parte la călătoria acestuia de a ajunge un ilustru conducător de armate. În afară de o grafică excepținală și un gameplay foarte bine realizat RYSE va beneficia și de co-op multiplayer. Unde vă veți lupta în arena gladiatorilor pentru glorie.

Platforme: Xbox One

Batman Arkham Origins
4. Batman: Arkham Origins

Un prequel la Arkham Asylum, Origins este un joc de luat în seamă. De data aceasta Batman este în al doilea an al carierei de justițiar un personaj enigmatic de care lumea nu știe ce să creadă. Acțiunea se desfîșoară într- o iarnă din Gotham City când pe capul lui Batman  este pusă o recompensă de 50 mil. $ și trebuie să înfrunte 8 asasini periculosi. În acest joc vor apărea Black Mask, Bane, Deathstroke, Deadshot, Joker și The Penguin.

Platforme: PS3, Xbox 360, Wii U, PC  Lansare: 25 Octombrie 2013

Watch_Dogs
3. Watch Dogs

Watch Dogs pornește de la premiza unui univers în care totul este controlat printr- un sistem de monitorizare. Acțiunea se desfășoară în Chicago un oraș controlat de ctOS iar protagonistul Aidan Pearce un hacker care se descurcă atât cu pumnii cât și cu mintea poate să obținî prin intermediul unui telefon orice informație despre locuitorii acestui oraș. Mai mult. poate face predicții despre comportamentul personajelor din joc și poate lua decizii în ceea ce îi privește. Jocul Watch Dogs lansează ipoteza unui război informatic și ce se poate întâmpla atunci când un sistem de operare controlează un întreg oraș.

Platforme: PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Wii U, PC   Lansare: 22 Noiembrie 2013

Assassin's Creed IV: Black Flag
2. Assassin’s Creed IV: Black Flag

Pentru a înțelege de ce am ales Black Flag în detrimentrul lui Watch_ Dogs vă voi spune două cuvinte: pirat asasin. Da, dacă până acum puteai să devii un asasin de temut acum poți să devii un pirat asasin de temut. Și cum pirații sunt în vogă pot să îi dau lui Black Flag locul doi în lista mea. Edward Kenway, bunicul lui Connor, este un pirat recrutat de către Asasini care vor să stabilească o democrație în Caraibe locul unde se va desfășura acțiunea întregului joc. Iar în caz că vă întrebați Desmond nu va apărea în acest joc rolul lui fiind luat de alt personaj angajat de Abstergo să- l  investigheze pe Edward Kenway.

Platforme: Ps3, Ps4, Xbox One, Xbox 360, Wii, U, PC   Lansare: 1 Noiembrie 2013

GTA-5
1. GTA V

Și bineînțeles cel mai așteptat joc al lui 2013 este GTA V -ul celor de la Rockstar care ne- au ținut în suspans timp de aproape 5 ani. Însă așteptarea a meritat harta lui GTA V fiind cea mai mare dintre toate jocurile create vreodată de Rockstar. Se spunce că va fi mai mare decât Red Dead Redemption, GTA: San Andreas și GTA IV combinate. Iar pentru prima dată vom controla trei personaje diferite fiecare din cele trei având câte un atu. Povestea jocului se va concentra în jurula a trei jafuri mari pe care echipa va trebui să le ducă la sfârșit prin diverse metode.

Platforme: PS3, XBox 360 Lansare: 17 Septembrie 2013

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS