De ce aleg servicii de gravare/decupare laser de la agrafa.ro

Nu doar o data am avut nevoie de servicii de gravare. Recunoc faptul ca la inceput nu eram foarte multumita de rezultatul final. Parca nu era totusi ceea ce imi doream. Insa, intr-o zi i-am descoperit pe cei de la agrafa.ro. De atunci, mereu apelez la ei atunci cand am nevoie de servicii de gravare/decupare laser si sunt foarte multumita. Iata care sunt motivele pentru care ii aleg si totodata ii recomand si altora:
• Calitate
Calitatea serviciilor oferite de Agrafa este superioara. Cei de la Agrafa folosesc o tehnologie eco-friendly, folosesc eficient materialele, surprind cele mai fine detalii si au precizie si acuratete in tot ce fac. Rezultatele finale vor fi cu siguranta pe placul tau.
• Gama larga de materiale si obiecte
Orice as avea de gravat, stiu sigur ca cei de la agrafa.ro ma ajuta. De multe ori am fost refuzata la alte companii, pe motiv ca nu au echipamentele necesare pentru a grava textile sau cauciuc. Aici poti grava/marca/taia tot ce iti doresti (metal, lemn, sticla, textil, carton, cauciuc, piele sau plastic). Ai pe site toate informatiile.
• Preturi acceptabile
Eu personal nu vreau sa mai platesc putin pentru servicii de proasta calitate. Prefer sa platesc putin mai mult si sa am parte de calitate. Preturile de la Agrafa sunt acceptabile, iar raportul calitate-pret este unul cat se poate de corect. Intra pe site si cere o oferta pentru a te convinge.
• Livrare rapida
Livrarea produselor comandate se face rapid, insa, trebuie sa ai in vedere ca atunci cand ai nevoie de servicii de gravare/decupare sunt anumite etape care trebuie parcurse (primirea comenzii, analizarea comenzii, transmiterea ofertei, realizarea graficii, verificarea specificatiilor tehnice, obtinerea acordului pentru tipar, executarea comenzii si livrarea ei).
Eu am incredere in calitatea serviciilor agrafa.ro si ti le recomand si tie.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS