Pasi esentiali in BPM

Traim intr-o lume ce este intr-o continua schimbare, accesul la informatie fiind astazi la indemana oricui, acesta fiind un pas maret pentru noi ca si indivizi umani.

Societatea este intr-o continua dezvoltare ceea ce ajuta la crearea unor posibilitati atat materiale cat si de dezvoltare personala.

Organizatiile de astazi datorita fenomenului de globarizare ce este prezent peste tot, trebuie sa se remarce intr-un mod inedit si trebuie sa poata concura cu celelalte organizatii ce au acelasi domeniu de activitate sau care vand practic acelasi serviciu sau produs.

De aceea este foarte important sa stim cum sa gestionam managementul afacerilor, sau cel mai corect spus este important sa stim sa managerizam atat persoana noastra care este persoana cheie in dezvoltarea afacerii cat si compania al carui leader suntem.

Managementul este dupa parerea mea cea mai importanta misiune in cadrul unei organizatii.

BPM-ul sau Managementul Proceselor de Afaceri in interiorul unor organizatii este factorul decisiv ca aceasta sa poata sa se remarce pe piata, sa devina cunoscuta si totodata sa aiba eficienta atat prin calitatea serviciilor pe care la ofera cat si prin dezvolarea ei din punct de vedere economic.

Printr-un bun proces de management al organizatiei se pot identifica nevoile publicului tinta, apoi procesul de management continua prin identificarea lipsurilor organizatie.

Cunoscand aceste doua detalii care sunt deosebit de importante pentru dezvoltarea organizatiei, putem implementa pasii esentiali in Mangementul Proceselor de Afaceri.
Alti pasi importanti dupa ce am identificat situatia companiei si am cercetat si procesul actual dezvoltare sunt modelarea si monitorizarea procesului pe piata de consum, sau mai bine spus un pas deosebit de important este cel de optimizare procese actuale.

Trebuie sa lucram in dezvoltarea procesului de management si sa implementam proceduri noi ce au ca scop cresterea notorietatii si obtinerea unui profit substantial.

Monitorizarea procesului de management este un pas important deoarece prin monitorizare avem practic un feedback de la consumatori si putem sa observam daca acest proces de management are un rezultat pozitiv.

Pe langa acesti pasi importanti in dezvoltarea organizatiei un alt proces de management este imbunatatirea continua a serviciilor oferite.

Trebuie sa fim in stransa legatura cu consumatorii si mereu sa la aducem satisfactii noi dar si servicii de calitate pentru ca organizatia sau compania sa fie mereu printre cerintele lor.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS