Prima experienta cu AMS Rent a Car

Daca esti din Bucuresti si cauti o firma buna de inchirieri auto, am eu o varianta perfecta pentru tine: AMS Rent a Car. Prima mea experienta cu aceasta companie romaneasca de inchirieri auto a fost cand am vizitat capitala, in scop recreativ. Imi doream un mijloc de transport personal, cu care sa ma deplasez cam in toate punctele pe care doream sa le vizitez, dar varianta cu masina personala a picat din prima, datorita costurilor ridicate la care as fii ajuns, daca strabateam toata, dintr-un alt oras, distanta cu ea.

Este foarte simplu sa inchiriezi o masina de la AMS Rent a Car. Eu am rezolvat treaba cu doar un telefon si cateva minute rupte din timpul meu liber, pentru ca am tinut neaparat sa discut despre toate detaliile care imi erau neclare. Mi-a placut foarte mult faptul ca ti se livreaza masina la adresa pe care o doresti, dar si returnarea ei se face in aceeasi maniera.

Am specificat si faptul ca doream sa vizitez foarte multe locuri din Bucuresti si am intrebat daca acest lucru este posibil (din punct de vedere tehnic) cu masina pe care doresc sa o inchiriez. Ei bine, este posibil, deoarece masina mi-a fost livrata cu rezervorul plin!

Experienta mea cu aceasta companie a fost una foarte placuta.
AMS Rent a Car se recomanda prin:
– Confort si siguranta;
– Disponibilitate si confort;
– Sunt cei mai buni in materie de inchirieri masini;
– Punctualitate si confort (cele mai importante lucruri, din punctul meu de vedere).

Daca inca esti nehotarat si nu esti convins pe deplin ca merita sau nu, compania este pregatita sa iti ofere suport 24/24, sfaturi si informatii, ca sa va ajute in luarea unei decizii.

In ceea ce priveste marcile de masini pe care le ofera spre inchiriere, AMS Rent a Car va pune la dispozitie si un parc auto variat, in care au peste 20 de modele diferite de autoturisme noi, ca sa ai de unde allege, dupa preferinte.

In ceea ce ma priveste, am vizitat toate punctele de reper pe care doream sa le vizitez in capitala si am mai si ascultat muzica preferata, intr-un autoturism ce mi-a depasit asteptarile. Cu siguranta voi mai apela la serviciile AMS Rent a Car si pe viitor, care deja a devenit recomandarea mea numarul 1 in ceea ce priveste inchirierile auto.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS