Sfantul Constantin si Elena – Bulgaria – un resort complex

picture2
Sfantul Constantin si Elena este un oras din Bulgaria la Marea Neagra, care este cel mai vechi resort din Bulgaria. Exista multe oferte pentru statiunea Sf. Constantin si Elana –  Bulgaria care ofera multe beneficii si cazari de vis.

Popularitatea statiunii se datoreaza combinatiei unice a numeroase parcuri verzi, ape minerale si plaje. Statiunea are numele dupa Manastirea  Sf. Constantin si Elena, situata pe teritoriul statiunii. Aceasta a fost stabilita la inceputul secolului al XVIII-lea, in onoarea imparatului roman Constantin si mama lui imparateasa Elena.

Statiunea este situata intr-o padure de foioase si exista 7 izvoare minerale in cadrul domeniului sau. Arcurile sunt intre 1.800 și 2.050 de metri adancime, cu un debit mediu constant de 175 de litri pe secunda, iar temperatura lor este cuprinsa intre 40 si 60 de grade Celsius. Datorita acestor izvoare termale, statiunea a fost mult timp una dintre cele mai populare spa-uri de pe coasta Marii Negre.

Plaja de la Sfintii Constantin si Elena are o lungime de 3,5 kilometri, si exista o serie de hoteluri complexe. Atractii pe langa baile termale includ o statie de andocare pentru iahturi, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, precum si o varietate de sporturi de apa si atractii pe litoral. Complexul ofera, de asemenea, magazine, restaurante, baruri, un oficiu postal, o farmacie și un centru de fitness.

Sunt mai multe motive pentru a vizita acest resort: specificul de microclimat, cu o concentratie mare de ioni negativi, armonia perfecta cu briza marii, la o altitudine de 25 de metri, aer rece tonic, mirosul de smochin vechi si abundenta de izvoare minerale. Toate aceste resurse naturale s-au dovedit a avea un efect benefic asupra organismului uman

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS