Google achziționează Twitch pentru 1 miliard

twitch.tv

Conform unor surse apropiate celor două companii, Google a achiziționat Twitch contra sumei de 1 miliard de dolari.

Discuțiile pe această temă au început în luna Mai și se pare că s- ar fi ajuns la un acord. Cei responsabili de această achiziție sunt cei care conduc divizia YouTube. Platformă ce a fost cumpărată la rândul ei în 2006 în schimbul a 1.65 miliarde. Astfel compania americană va deține monopolul pe pița streamingul- ului fie el de jocuri sau altceva. Reprezentanții celor două companii nu au emis nici un comunicat de presă cu privire la aceste speculații.

Compania Twitch a fost înființată în 2012 de co- fondatorii Justin.tv fiind recunoscută pentru streaming video de jocuri ce a fost integrat pe PC, PS4 și XBox One. Iar statisticile o  recunosc ca unul din cei mai importanți jucători pe piața online- ului cu 1.32 % din totalul de trafic de internet în luna Martie, 50 milioane de utilizatori activi și peste 1 milion de utilizatori ce transmit live. Microsoft a spus că în ziua lansării aplicației pentru XBox One au fost 2.7 milioane de minute de transmisie live.

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS