Află cum poți să instalezi iOS 6 acum

iOS 6 va apărea pe data de 19 Septembrie dar cei de la LifeHacker au găsit o metodă de a încerca chiar acum noul soft de la Apple. Versiunea care se poate instala este iOS 6 Grand Master, versiune care este aproape indetică cu ceea ce va lansa Apple pe 19 Septembrie. Înainte de a încerca acest tutorial nu uita să faci BACKUP!!!

Primul pas este să descarci update- ul specific dispozitivului tău din lista de mai jos:

Aceste versiuni vor necesita ultima versiune de iTunes ce se poate descărca de aici. Și acum urmați pașii de mai jos pentru a instala iOS 6GM.

1. Deschideți fișierul descărcat (.dmg) și extrage pe Desktop Update- ul la dispozitivul dumneavoastră (.ipsw). Pentru asta este necesar 7- zip sau un soft similar pentru cei care aveți Windows.
2. Deschideți iTunes și conectați dispozitivul la computer.
3. Acum click pe Tab- ul summary după ce ați selectat telefonul.
4. Țineți apăsat pe tasta option (OSX) sau tasta shift (Windows) și click pe butonul Restore. Acum selesctați de pe Desktop fișierul .ipsw și așteptați până se termină update- ul.
5. Dacă este necesar restaurați dispozitivul din Backup.

Ăsta este tot tutorialul, nu uitați să aveți grijă acest tutorial îl puneți în practică pe propria răspundere. Astea fiind spuse acum vă puteți bucura de iOS 6 înainte de lansare.

2 comentarii la “Află cum poți să instalezi iOS 6 acum”

  1. Volosen flaviu

    Răspunde

    Vreau sa trec de la ios 7 la 6

    8 decembrie 2013 la 1:41

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS