Cum să împarți conexiunea de internet cu orice dispozitiv fără router

De ceva timp caut un tutorial sau un program cu ajutorul căruia să îmi împart conexiunea de net cu telefonul mobil sau alt laptop fără să folosesc un router wireless. Am găsit soluția fără să fie nevoie să folosesc un program, dimpotrivă  necesită doar câteva setări din Windows. Toate aceste setări durează vreo 5 minute, timpul depinde de nivelul tău de cunoștinte despre Windows XP/7. Sper să vă ajute!

Click Start->Control Panel->Network Connections apoi click dreapta pe conexiunea dumneavoastră de cablu (pe dial-up nu am încercat, doar pe fiberlink de la RDS) și apoi selectati Properties. Din meniul Advanced bifă pe  Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection și debifați Allow other network users to control or disable this shared Internet connection. Click Ok și salvați setările făcute conexiunii.

Selectați conexiunea inactivă de wireless și din meniul Properties  click pe Wireless Networks selectați  butonul Add de sub meniul de Preferred Networks. Dați un nume rețelei dumneavoastră completând câmpul Network Name(SSID). Bifați This is a computer-to-computer (ad-hoc) network și apoi debifați The key will be provided for me automatically.

La Network Authentication selectați Open iar la Data encryption selectați WEP. Acum trebuie să vă parolați rețeaua ca nu cumva să intre cineva pe ea. Parola se introduce la Network key și se reintroduce la Confirm network key. Click Ok ca să salvați conexiunea și apoi Ok din nou. Dublu click pe conexiunea wireless și selectați Refresh network list. În momentul în care apare rețeaua selectati Connect. Introduceți parola aleasă și selectați Connect din nou. Deși această metodă nu este una sigura pentru că se poate sparge parola, dacă locuiți într-o zonă în care nu prea există oameni capabili de așa ceva atunci această măsură de securitate este destul de bună.

Căutați rețeaua de pe telefon/ tabletă/ laptop/ PC după care introduceți parola când vă este cerută, însă dacă apare eroarea No gateway reply trebuie câteva configurări în plus.

Selectați conexiunea wireless din meniul Network Connections, click dreapta și Properties. Apoi selectați Internet Protocol(TCP/IP) și Properties. Bifați Use folowing IP adress automatically și introduceți la IP adress: 192.168.0.1 la Subnet mask: 255.255.255.0 și lăsați câmpul Default gateway necompletat. La Preferred DNS puteți să vă introduceti propriul DNS tastând în bara de  Start->Run: ipconfig/all. Dacă nu merge atunci introduceți 192.168.0.1 la Preferred DNS și la Alternate DNS 192.169.0.2, la mine așa a mers.

Navigare placuta!

Dacă aveți nelămuriri puteți să vă adresați intrebările la rubrica de comentarii găsită în subsolul acestui tutorial.

Daca nu va descarcurcati cu acest tutorial incercati:

Tutorial Virtual Router

73 comentarii la “Cum să împarți conexiunea de internet cu orice dispozitiv fără router”

 1. Irinel

  Răspunde

  Am incercat aceasta metoda si nu functioneaza. Ma chinui de vro 2 saptamani sa-i dau de cap si nu reusesc. Daca dau cu mouse-ul pe wireless scrie „Not conected. Right-click here for more options”. Apas si apas si manual butonul Conected, se conecteaza dar eu nu pot gasi cu smartphone-ul meu aceasta retea [samsung gt i5510] ce pot face? va daca sa ma ajuta-ti cu cateva idei. Va multumesc anticipat

  22 martie 2013 la 20:16
  • alex

   Răspunde

   Ai incercat cu alt dispozitiv sa vezi daca o vede? In mod normal ar trebui sa fie vizibila din moment ce te poti conecta cu laptopul la ea ca sa o setezi. Daca nu apare apare nici pe alt dispozitiv incearca sa opresti firewall- ul si antivirus- ul.

   8 aprilie 2013 la 11:08
   • marcel

    Răspunde

    frate cum pot sa imi fac si eu conexiune la tableta fara ruter sau multe altele.te rog explicami…

    16 mai 2014 la 22:33
 2. CsF

  Răspunde

  Ma ajuta cineva sa configurez? Nu pot urma pasii :((( va roog am nevoie mare 😀

  27 aprilie 2013 la 21:00
  • alex

   Răspunde

   Am mai scris un tutorial asemănător poți încerca metoda asta dacă ai Windows 8, oricum ar trebui să funcționeze și pe Windows Xp/7 numai că diferă puțin cum deschizi CMD. În rest totul este identic.

   Oricare din cele două ar trebui să meargă ambele sunt testate pe două laptopuri diferite. Încearcă să oprești firewall și antivirus pentru că te pot bloca dar asta o faci la riscul tău.

   2 iulie 2013 la 10:40
 3. cipi

  Răspunde

  nu ar trebui facut o conexiune bridge??

  9 mai 2013 la 18:27
  • alex

   Răspunde

   Nu e nevoie de o cenxiune bridge… ci purși simplu să împarți conexiunea ta cu o rețea.

   2 iulie 2013 la 10:40
 4. florin

  Răspunde

  eu nu inteleg cu sa fac de aici Selectați conexiunea inactivă de wireless și din meniul Properties

  30 noiembrie 2013 la 17:35
  • alex

   Răspunde

   Click dreapta pe iconita conexiunii si apoi click Properties.

   2 decembrie 2013 la 14:16
 5. Doru

  Răspunde

  Te rog frumos daca imi poti spune daca tu aplici asta pe un laptop sau un PC pt ca cel putin eu am vazut acasta metoda doar pe laptop.Si daca da ,te rog frumos pune o metoda prin care sa poti face asta de la un calculator ci nu de la un laptop .
  Multumesc anticipat!

  30 noiembrie 2013 la 19:21
  • alex

   Răspunde

   De la calculator se poate in acelasi mod doar ca trebuie sa ai un adaptor de wireless sau o placa wireless.

   2 decembrie 2013 la 14:15
   • Mario

    Răspunde

    Frate dar eu am placa la pc wirl ess .. Dar nu stiu cum sa folosesc trebuie descarcat vreun program ceva ??

    28 februarie 2014 la 21:43
 6. adi

  Răspunde

  se poate face legatura de la laptop(utilizat ca router)prin cablu ethernet la tv smart(ce nu are inclus wifi)?

  7 decembrie 2013 la 10:34
  • alex

   Răspunde

   In principiu da tot in acelasi mod numai ca ar trebui partajata conexiunea de ethernet nu cea wireless.

   10 decembrie 2013 la 14:43
   • Mihai

    Răspunde

    „In principiu da tot in acelasi mod numai ca ar trebui partajata conexiunea de ethernet nu cea wireless.” Ce sa partajezi ma?! conexiunea de ethernet? =)) Esti cumva angajat la RDS?Gandesti ca unul :))

    3 iunie 2014 la 16:13
 7. adi

  Răspunde

  Multumesc!

  12 decembrie 2013 la 9:08
 8. bobi

  Răspunde

  buna ziua .as dori sa stiu cum sa procedez ca sa am net si la pc dar si wireless cu ajutorul unui router.si ce router imi recomandati.ps am net prin cablu

  13 decembrie 2013 la 18:37
 9. Ghita

  Răspunde

  Salut. Ma poti ajuta si pe mine te rog cu o chestie…? Deci am un calculator, un laptop si un router wireless. Dupa ce reinstalez windowsu’ pe calculator..merge netu’, dar daca reinstalez pe laptop nu mai merge. Am inteles ca trebuie sa instalez placa de retea. Am instalat-o, a gasit routeru’ am dat Connect, am introdus parola si imi arata Connected…dar nu merge netu’, iar de la un timp imi arata un triunghi galben cu semnu exclamarii si din cand in cand nu mai scriea Connected, ci Acces Limited. Imi poti spune te rog ce setari mai trebuie sa fac? sau ce nu am facut bine… Multumesc anticipat!
  Aaa si am intrat si la Device Manager si mi-a aparut la Other Device ca lipseste PCI DEVICE si PCI SIMPLE CONTROLLER…are ceva legatura?

  6 ianuarie 2014 la 16:07
  • alex

   Răspunde

   Am cateva solutii pentru tine citeste atent mai jos si vezi in ce categorie te incadrezi exact.
   1.Calculatorul este conectat prin cablu UTP direct la provider (nu prin router). Atunci mai mult ca sigur ai internet pe MAC Filter, o practica des intalnita la reselleri de internet. TRebuie sa discuti cu ei si te vor indruma ei ce poti sa faci.
   2. Calculatorul este conectat la router prin UTP si internet- ul merge pe el dar pe laptop nu merge. Atunci e o problema de firewall mai mult ca sigur. Incearca sa opresti firewall si antivirus dupa care reincearca conexiunea la net. Daca nici atunci de pe site- ul oficial HP descarca driver- ele de wireless corespunzatoare. Au acolo un utilitar ca iti instaleaza automat toate driver- ele. Descarca utilitar- ul HP

   9 ianuarie 2014 la 9:50
 10. Ghita

  Răspunde

  Am uitat sa mentione Laptopul e Hp 650 si Routeru TP LINK Wireless.

  6 ianuarie 2014 la 18:52
 11. Ovidiu

  Răspunde

  Auzi dupa calculator normal pot face faza asta si sa intru dupa telefon pe wi-fi’ul lui?

  8 ianuarie 2014 la 22:19
  • alex

   Răspunde

   Da se poate daca ai placa de retea wireless instalata pe calculator.

   9 ianuarie 2014 la 9:44
 12. Tinna

  Răspunde

  Bună ! Am laptop-ul cu windows 8 . Nu sunt foarte pricepută la computere însă aceasta pare o metodă destul de intersantă.. Să înțeleg că nu mai e nevoie de achiziționarea unui router wirless? Se poate face conectarea de la laptop la-telefon mobil doar prin aceste setări? Mulțumesc !

  13 ianuarie 2014 la 16:31
 13. Eu

  Răspunde

  Eu vreau sa iau inernet pe telefonul meu de la calculator(am net prin cablu,nu am wifi) trebuie sa urmaresc pasii de mai sus? dar nu inteleg nimic ca eu am pc in romana si tu zici in engl

  17 ianuarie 2014 la 11:07
  • dany

   Răspunde

   exact in aceias situatie sunt si eu vreau net pe tel de la pc prin cablu de date si am meniu in romana ;))

   7 ianuarie 2015 la 22:13
 14. Stefan

  Răspunde

  Problema mea este ca nu imi detecteaza telefonul aceasta conexiune 🙁 am incercat cu mai multe programe dar tot nu merge ..ma poate ajuta cineva ? Multumesc!

  31 ianuarie 2014 la 16:12
  • Cristi

   Răspunde

   si eu aceiasi problema ..am incercat sa ii dau add de pe tableta si zice ca e inafara zonei de acoperire

   17 aprilie 2014 la 19:21
 15. Maria

  Răspunde

  Am internet pe telefon cu cartela de la digi ( am un nokia e61i ) si vreau sa am internet pe laptop ( am un laptop packard bell ). Cum sa fac conexiunea? Te rog sa ma ajuti sa configurez ambele dispozitive ( daca se poate). Conexiunea as dori sa o fac prin wif-i. Multumesc .

  1 februarie 2014 la 0:24
 16. Adriana

  Răspunde

  Buna! Eu am reusit sa fac primul pas pana la „Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection„.. Am si debifat, dar mai departe de la „Selectați conexiunea inactivă de wireless și din meniul Properties click pe Wireless Networks selectați butonul Add de sub meniul de Preferred Networks. Dați un nume rețelei dumneavoastră completând câmpul Network Name(SSID). Bifați This is a computer-to-computer (ad-hoc) network și apoi debifați The key will be provided for me automatically.„ nu imi dau seama unde gasesc conexiunea inactiva din ce meniu.. Am tot cautat si nu am gasit nimic. Imi poti explica mai concret? Te rog.. Vreau sa imi conectez telefonul la internet prin laptop, stiu ca mi`a mai conectat cineva laptopul la internet prin alt laptop si a mers, dar nu stiu cum a facut. 🙂

  9 februarie 2014 la 15:48
 17. georgiana

  Răspunde

  Dupa ce am urmat toti pasii, starea noii conexiuni wireless este: „waiting for users”, nefiind vizibila altor dispozitive. Vreo idee?

  21 februarie 2014 la 21:28
 18. Edy

  Răspunde

  Salut, am windows 7 ultimate si internet de la RDS & RCS si … nu gasesc aceste setari in meniul ,,Advanced„. Imi puteti si mie explica cum sa fac va rog frumos ?
  edy_00798@yahoo.com – pentru cine vrea sa ma ajute.

  22 februarie 2014 la 16:09
 19. roman

  Răspunde

  buna eu am o problema cu ruterul tpl-link 300wr se conecteza 5-7 dispozitive este internet totul normal dar daca se conecteza 8-12 dispozitive de odata este internet dar la un moment dat cinteva dispozitive au internet altele nu au apare un triunghi galben cu samnul ! pe triunghi am facut modificar in seter prin diferite locuri si am facut update la soft versiunea v8.27 la v8.29 si problema nu sa rezolvat. va rog ajutatima care stie cum se rezolva acesta problema. am inca o intrebare daca la ruter scrie versiunea harduare v8 eu pot sa pun softul de la v9 nu va fi nici o problema

  4 martie 2014 la 18:41
 20. sandel

  Răspunde

  Am si eu o problema..am urmat pasii dar nu pot sa ma conectez.. si pe alte dizpozitive nici macar nu vede reteaua wifi.Daca poate sa ma ajute cineva. Multumesc anticipat.

  5 martie 2014 la 11:59
 21. Andrei

  Răspunde

  Eu nu am obtiunea Wireless Network properties… si nu am niciun “Add” cand dai click dreapta pe “Wireless Network Connection” 🙁 Ce sa fac?
  Am windows XP.

  11 martie 2014 la 18:38
 22. silves

  Răspunde

  Salut! Am urmat toti pasii, dar nu gasesc reteaua pe telefon.Am facut asta dupa calculator si cu un adaptor wireless conectat.Trebuie sa fie unul special, cu antenuta ceva?Ca al meu nu are.

  17 martie 2014 la 20:11
 23. Cristi

  Răspunde

  Am urmat tutorialul cu atentie nu am intampinat probleme pe parcusul lui doar ca 1)tableta nu gaseste reteaua si 2)Cand deschid wireless Network Connection reteau cum am denumito eu „Cristi”zice Not connect ..dau sa se conecteze introduc parola si tot nimic… Va rog cine ma poate ajuta sa raspunda 😀

  P.S. :am dezactivat firewall si antivirusul

  17 aprilie 2014 la 18:53
 24. Gabriel

  Răspunde

  Pot avea internet pe doua laptopuri prin wirelles daca am internet la vodafone prin modem ?

  10 mai 2014 la 15:05
 25. Alex

  Răspunde

  Salut,

  Am un router TPLINK TL-WR720N ( http://www.azerty.ro/routere-wireless/router-wireless-tp-link-tl-wr720n-80211-b-g-n-single-band-150-mbps )

  Vreau sa fac conexiunea (prin cablu) la 2 pc-uri.

  Intrebare: Merge sa le conectez pe amandoua si sa mearga si wireless-ul?

  Multumesc.

  12 mai 2014 la 10:08
 26. marcel

  Răspunde

  frate dc nu merge conexiunea la taboleta fara ruter can il fac

  16 mai 2014 la 22:35
 27. andrey

  Răspunde

  dar nu iti trebuie placa de retea Wireless ?

  27 mai 2014 la 22:50
 28. bogdan

  Răspunde

  daca se poate un video cu windows 7 ca eu nuh prea inteleg … te rog frumos

  28 mai 2014 la 17:39
 29. fgvjgjgj

  Răspunde

  primul pas l-am facut dar nu inteleg ”Selectați conexiunea inactivă de wireless și din meniul Properties click pe Wireless Networks selectați butonul Add de sub meniul de Preferred Networks. Dați un nume rețelei dumneavoastră completând câmpul Network Name(SSID). Bifați This is a computer-to-computer (ad-hoc) network și apoi debifați The key will be provided for me automatically.” mai poti explica odata dar pentru incepatori… te rog

  3 iulie 2014 la 18:42
 30. Octavian

  Răspunde

  am un modem adsl dar nu folosesc adsl direct cablu de la rds, am bagat cablu de la rds in modem si un alt cablu din modem in pc si pe net merge. wi-fi apare si la telefon scrie connected dar nu merge netu pe telefon. te rog daca ma poti ajuta

  6 iulie 2014 la 13:13
 31. CLAUDIA

  Răspunde

  buna. am o tableta e-boda x80 supreme si conexiune de net cu stick si cartele digi. pot sa am wireless de la tableta pe telefon?ce trebuie sa fac?multumesc anticipat

  7 iulie 2014 la 14:04
 32. beatrice

  Răspunde

  Buna,stiti cum sa am internetul de pe mibik pe tableta?

  9 iulie 2014 la 22:53
 33. ROBERT ROMAN

  Răspunde

  Eu vreau sa dau internet prin wifi .. dar eu sunt deja conectat la Wireless. ma poti ajuta? Multumesc!!

  29 iulie 2014 la 21:53
  • Alexandru Calarasu

   Răspunde

   Nu cred ca se poate sa partajezi aceeasi conexiune. Acest tutorial imparte o conexiune de cablu/modem usb printr- o retea ad-hoc wireless.

   31 iulie 2014 la 11:18
 34. ovivasi

  Răspunde

  Stimate Alexandru se pare ca esti cam depasit de situatie. daca tie iti merge asta nu inseamna ca trebuie sa mearga la toti la fel.si nici nu te grabesti sa le raspunzi multora dintre ei. eu ma regasesc printre cei ce au facut setarie pe laptop dar telefonul nu vede reteaua facuta.daca dau pe telefon add wifi network, introduc numele si parola, imi spune ca reteaua „not in range”. deci undeva este o problema.

  4 august 2014 la 22:33
  • Alexandru Calarasu

   Răspunde

   Stimate Ovi, Acest tutorial nu este obligatoriu. Cu toate acestea daca vrei sa vezi cum merge poti sa verifici si pe google pentru ca nu sunt singurul care a reusit o astfel de conexiune. Ele sunt posibile de pe vremea XP, si chiar de curand am reusit pe un HP (am creeat aceasta conexiune de 5 ori pana acum pe 5 dispozitive diferite). Cat in ceea ce priveste raspunsul la comentarii nu am timp sa raspund la toata lumea si nu pot sa ofer solutii personalizate de fiecare data (desi as vrea sa pot). Un mic sfat daca nu gasesti reteaua: verifica si standardul de wi-fi pentru ca un laptop cu ac nu va fi detectat de un telefon cu b/g/n.

   11 septembrie 2014 la 11:50
   • vasilica

    Răspunde

    Salut poate si mie sa mi spune care este adresa IP de la windwos x P mulțumesc

    4 februarie 2015 la 9:44
 35. ionut

  Răspunde

  cum selectez conexiunea inactiva de wireless

  11 august 2014 la 19:51
 36. ionut

  Răspunde

  te rog frumos explicami si mie

  11 august 2014 la 19:59
 37. Vlad

  Răspunde

  Am incercat dar nu merge Alexandru

  17 august 2014 la 14:00
 38. Vlad

  Răspunde

  Am windows 7 si nu pot reusi,daca o fi ma ajuti tu prin team sau iti dau fb-ul meu si vorbim Vlad Nistor

  17 august 2014 la 14:02
 39. ralu

  Răspunde

  reteaua creata cf pasilor nu este vazuta de alte dispozitive. Ce pot face?

  20 august 2014 la 15:28
 40. Aly

  Răspunde

  dute frate daci..eu am broatband dala am tot de la rds-rcs si am incercat sa fac dar nu imi iese nici nu stiu cum sa urmez toti pasii..si oricum nu functioneaza fara router wireless numai mintii lumea man!

  22 august 2014 la 21:32
 41. Mihaela

  Răspunde

  Buna , nu reusesc de p windows 8 , nu gasesc in control panel network conections. Precizez am modem de la vodafone. Aung intr-un fel la reteaua mea prin Control Panel dar nu ma lasa sa dau click dreapta e pursi simplu reteaua. Astept raspunsul , o lamurire.

  31 august 2014 la 15:04
 42. Anonim

  Răspunde

  Salut ! Am incercat metoda ta , dar nu a mers ! Cand am apasat pe set up a new connection or network mi-a aparut o fereastra in care am mai multe linkuri ca : – connect to internet
  – set up a new network ………- connect to a workplace si set up a dial-up connection dar nu imi apare SET UP A WIRELESS AD HOC *( COMPUTER TO COMPUTER ) NETWORK .
  CE FAC 😕 Cum pot seta aceasta ?

  2 septembrie 2014 la 13:32
 43. Alexandru Calarasu

  Răspunde

  Daca nu va descurcati cu acest tutorial incercati: http://calarasu.eu/tutoriale/virtual-router-cum-sa-creezi-un-hotspot-de-pe-laptop/

  11 septembrie 2014 la 12:29
 44. Emil

  Răspunde

  trebuie sa fie numai leptop????

  14 septembrie 2014 la 20:09
 45. Emy

  Răspunde

  FRATE FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NU MERGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FMM

  16 octombrie 2014 la 16:35
 46. loredana

  Răspunde

  am instalat tot cum scrie ,telefonul gaseste reteaua se cntecteaza insa gand intru pe net de pe tel nu se incarca paginile web? care e problema ?

  24 octombrie 2014 la 3:27
 47. Ghetto

  Răspunde

  Salut. Nu prea am inteles bine. Am windows 7. Intru start control panel si de acolo nu mai inteleg nimic imi apare System security. Network and Internet, Hardware and Sound etc… Unde intru ce fac si asa mai departe. Am samsung galaxy s4 gt 19500. cum fac? Ma poti ajuta intr-un fel?

  31 octombrie 2014 la 10:56
 48. RAZNAMAN

  Răspunde

  Fraților deci eu am o antena cu ajutor careia, ciordesc netu de la vecina care i-am dat bine si mi-a dat parola. STIE CAREVA CE SETARI SAU PROGRAM IMI TREBUIE CA SA COMPART ACEST INTERNET FUT*T SI CU TELEFONUL, TABLETA,CAPSULA ETC
  SISTEM WIN7/64, asta in caz ca e nevoie. VA MULȚUMESC ANTICIPAT CELOR CARE MA AJUTATI SI O BERE

  17 noiembrie 2014 la 5:23
 49. iulia

  Răspunde

  salut..am si eu un router dar nu am modem ca sa il conectez..merge cumva fara el?am auzit ca da,dar eu cand incerc sa ii fac setarile nu il ia abasolut deloc..Pe andresa de dupa cartea de instructiuni imi sp sa intru ,dar nu se incarca pagina deloc..!are cineva un raspuns va rog?

  22 noiembrie 2014 la 20:14
 50. Cretzuu

  Răspunde

  salut. am o problema inca din primii pasi, in sensul ca nu imi apare iconita cu wireless (posibil s-o fi sters din greseala mai demult). cum o refac? ca stau cu netul degeaba si consum trafic pe telefon aiurea.
  multumesc mult

  6 decembrie 2014 la 12:59
 51. Cretzuu

  Răspunde

  am reusit sa urmez toti pasii pana la urma, insa in zadar, pentru ca, precum multi alti utilizatori de aici, la sfarsit nu imi apare pe telefon, reteaua wi-fi creata. undeva cred ca este o problema, din moment ce multi se lovesc de acest lucru. stau sa ma intreb daca chiar functioneaza (pe XP). Poate sa difere cumva generatia WI-FI dintre componente? (laptopul e mai vechi de prin 2006, iar telefonul e de anul acesta) sa fie asta prblema? adica sa nu corespunda WI-FI-ul celor doua? (laptop-ul si telefonul).
  Chiar va rog sa scrieti daca stie cineva ceva legat de asta. Multumesc.

  6 decembrie 2014 la 18:00
 52. marius

  Răspunde

  am net de la rds prin cablu si un laptop si pc,
  as putea sa le conectez pe aman2 la internet?

  20 decembrie 2014 la 23:35
 53. MONICA

  Răspunde

  Bună ziua! Am o tabletă VONINO, achiziționată de la orange și o cartelă cu abonament cu 2 GB internet inclus și doresc să știu dacă pot băga cablu de internet de la calculator la tabletă pentru a descărca jocuri fără a folosii cartela de la orange? Pot scoate cartela în acest timp ca să fiu sigură că nu mă trezesc cu cost suplimentar?

  26 decembrie 2014 la 14:18
 54. dany

  Răspunde

  salut vin si eu cu o intrebare cum pot avea net pe un tel android de ex telf meu un samsung galaxy plus de la un pc fara router doar prin cablu de date conectate intre pc si telf . se poate?

  7 ianuarie 2015 la 22:09
 55. Carmen

  Răspunde

  Buna , am incercat sa fac dar nu merge 🙁

  26 iunie 2015 la 14:26

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS