Virtual Router – cum sa creezi un hotspot de pe laptop

Virtual Router face exact ceea ce ii spune numele si anume transforma laptopul/PC-ul intr-un router wireless. Desi am mai postat doua tutoriale despre cum putem face asta fara un astfel de program am decis sa scriu si despre acest mic program pe care l- am testat si va asigur ca merge.

Daca aveti nevoie si doriti sa creeati un router virtual pentru ca cel vechi s-a ars si aveti nevoie de unul urgent sau doar temporar pana cand vine cel defect de la reparat va recomand sa folositi Virtual Router. Acest mic program este foarte usor de utilizat, insa inainte de a incepe asigurati-va  ca ati pornit programul cu drepturi depline de admin. Acest program va merge pe windows 7/8, personal l-am folosit doar pe Windows 8 PRO. Programul este simplu de utilizat il instalati, dati un nume la retea (campul SSID) definiti o parola si selectati conexiunea pe care o doriti partajata (de obicei este  Local area connection sau una de modem). Apasati start Virtual Router si asteptati putin. Daca reteaua nu este detectata sau aveti alte probleme incercati un restart si reporiniti programul. Bafta!

Descarca Virtual Router Tutorial Windows 7 Tutorial Windows 8

3 comentarii la “Virtual Router – cum sa creezi un hotspot de pe laptop”

 1. Aniela Deby

  Răspunde

  Multumesc sa stii ca nici macar nu stiam aceste chestii.

  5 octombrie 2014 la 5:08
 2. clau

  Răspunde

  Nici prin gand nu-mi trecea ca poti face asta!

  11 februarie 2015 la 16:03
 3. Narcisa

  Răspunde

  Am incercat sa instalez acest program,intru pe google,dar cand vreau sa intru pe un site imi spune „Avertisment de securitate:Exista unele probleme kegate de certificatul de securitate al acestui site.” Am sarit peste vreun pas sau am gresit ceva? Va rog sa-mi raspunde-ti. Multumesc!

  16 octombrie 2015 la 15:54

Nume (obligatoriu)

Email (nu va fi afișat) (obligatoriu)

Website

XHTML: Se pot utiliza: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonați- vă la comentarii via RSS